Stanovanje trisobno

Savinjska, Celje

prodaja

Cena149.000 €

Osnovni podatki

  • ŠifraPS00113AS
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 68,00 m²
  • Lokacija Savinjska, Celje
  • Vrsta objekta, tip stanovanje, trisobno
  • Tiptrisobno
  • Letnik1977
  • Obnova2021

Opis

Na odlični lokaciji (Ulica Frankolovskih žrtev) prodamo svetlo, vzdrževano in z lepim pogledom na tamkajšnjo okolico, 3-sobno stanovanje.

Funkcionalna razporeditev stanovanja zajema: hodnik, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, kuhinjo, kopalnico z wc-jem in klet ter prenovljen balkon.

Stanovanje se je skozi leto vzdrževalo, leta 2006 so bile zamenjane elektro in vodovodne inštalacije,  leta 2014 vsa okna v stanovanju, vhodna vrata (2017),  na novo opremljena in položena tla v kopalnici (2021), nazadnje pa je bil zamenjan bojler (2022). Posebnost stanovanja predstavlja na novo prenovljen prostoren balkon z  električnimi žaluzijami in prelep razgled na okolico.

Ogrevanje stanovanje poteka preko toplovoda. V predhodnem obdobju in v poletnih mesecih pa ogreva in hladi klimatska naprava. V samem stanovanju je optični internet.

Blok se nahaja v urejeni in lepo vzdrževani okolici. Blok se redno vzdržuje, zamenjana je bila streha (2014), na novo urejena fasadna izolacija (2016) ter dvigalo (2019). Vse naštete obveznosti vzdrževanja so poplačane. Pred blokom dovolj parkirnih mest, prav tako je poskrbljeno za kolesa saj ima blok dve kolesarnici, katerih je uporaba skupna.

Top lokacija, v neposredni bližini je vrtec, pošta, trgovina (50 m), šola (300 m) ter ostala pomembna infrastruktura. Do AC priključka potrebujete le 1 minuto vožnje.

Stanovanje se prodaja opremljeno oz. po dogovoru.

Pokličite ali pišite za ogled ter izkoristite priložnost, ki jo ponuja stanovanje.

Tel.: 051 384 386
Mail: anton@b-n.si

Kupec ne plača provizije.

Za brezplačni ogled ali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994.

Anton Streicher

Anton Streicher

Pošljite povpraševanje